.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Тази книжарница открива перфектните съвпадения на лица с книги

Евгений Милов | преди 15 седмици
Instagram/Librairie Mollat
Снимка: Instagram/Librairie Mollat
Обичате ли книжарниците? Ще се влюбите в тези снимки

Френската книжарница "Librairie Mollat" в Бордо набира все по-голяма популярност в Инстаграм със серията си от снимки, наречена "Book Face". Персоналът на 122-годишната книжарница създава впечатляващи портрети, които обединяват лицата им с кориците на различни книги.

Служителите на книжарницата вече цяла година успяват да откриват невероятни оптични илюзии, използвайки кориците на романи, арт албуми и списания, върху които припознават реалните близнаци. Елементите на корицата са умело позиционирани, за да се слеят с лицата на реалните персонажи.

Ако не сте от хората, на които пазаруването в книжарница изглежда старомодно, със сигурност ще ви бъде интересно да разгледате избрани кадри от серията, която досега е спечелила над 56 000 последователи на книжарница "Librairie Mollat" ​​в социалната мрежа.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?