Мама мия, те отново са заедно! Десет години след като "Mamma Mia!" спечели сърцата на всички, отново сте поканени да посетите разкошния гръцки остров Калокаири с новия летен кинохит "Mamma Mia! Отново заедно".

Изпълнена с много слънце, настроение и чара на звезден актьорски състав и песните на легендарната група "ABBA", лентата ще ни пренесе през юли в автентичната гръцка обстановка на острова, където минало и настояще красиво се преплитат в една изумителна житейска история.

Снимка: Mamma Mia! Отново заедно

Герои в горещата комедия са Мерил Стрийп като Дона, Джули Уолтърс в ролята на Роузи и Кристин Барански като Таня. Аманда Сейфрид и Доминик Купър са Софи и Скай. А тримата вероятни бащи (Сам, Бил и Хари) на чаровната Софи отново ще играят Пиърс Броснан, Стелан Скарсгард и Колин Фърт. Шармантната Шер влиза в ролята на майката на Дона, а Анди Гарсия виждаме като мистериозен мъж, загубил голямата си любов в "Mamma Mia! Отново заедно!".

Как продължават приключенията на Дона и момичетата? Грабни приятелките си, за да пеете и танцувате в тяхната компания, и отпразнувайте завръщането с "LADIES NIGHT" на 17 юли от 19:30 ч. само в Cinema City!

Специалното събитие ще посрещне всяка дама с подарък-комплимент - бутилка френско розе "Paradiso Mediterraneo" на "Domaine Boyar" и бонбониера "Figaro", защото виното и шоколадът винаги са добра идея за вечерите с момичетата, нали така? Така е, разбира се, а "Хендрикс" по традиция ще ни освежат нестандартно с питие.

"Nescafe Dolce Gusto" представят новата си колекция тероарно кафе със 100% биопроизход, а като стана дума за кафе, можете да спечелите луксозна кафе машина или други големи награди от томболата - легендарният ритуал за почистване "Osmoclean" на "Esthederm" и луксозен "Visa" комплект от калъф за документи и шал. Момичета, побързайте с билетите, защото местата са ограничени!

За нищо на света не пропускайте да гледате романтичната история на "Mamma Mia! Отново заедно" в кината от 20 юли, както и щурия трейлър: