Много хора се тревожат, че ще останат сами на старини, но не и тези приятелки от Гуанджоу, които решават да изживеят заедно последните си дни като истинско семейство. 

Седемте дами решават да съберат и инвестират 4 млн. юана (около 580 хил. долара), за да превърнат стара тухлена къща от 700 кв м в мечтания дом, където да живеят след пенсионирането си.

Разположен на около час път от китайския град сред зелените хълмове в предградията, техният 3-етажен дом разполага с достатъчно място за групови сбирки на приземния етаж, докато на горния етаж всяка има самостоятелна стая. Модерният дом разполага дори с чаен павилион от бамбук пред самата къща, предлагайки дзен гледки към местните оризови полета.

Добрите приятели често могат да се чувстват по-близки от членовете на семейство, какъвто определено е случаят с тези жени - след 20 години приятелство те са изградили неразривна сестринска връзка по между си. 

Но дори при най-близките сестри често възникват препирни, така че приятелките вече са решили всяка една от тях да се залови с различни задължения в техния общ дом, за да избегнат дразгите при разпределянето на задачите - от отглеждането на зеленчуците до готвенето.

Вижте как седемте приятели живеят заедно в чаровното видео по-долу: