Когато в едно ревю се съберат няколко дузини красиви млади дами, които носят секси бельо, усмихват се и раздават целувки на публиката, то няма как да не е обречено на успех. И тазгодишното традиционно шоу на Ангелите на Victoria’s Secret не разочарова по нито един параграф – ангелски крила се разпериха по подиума и изкусително бельо беше показано по най-добрия начин – с най-известните имена на модната сцена в момента - Джиджи и Бела Хадид, Кендал Дженър, Адриана Лима, Елза Хоск, Кандис Суейнпуъл, Бехати Принслу, Лаис Рибейро.

В галерията ни може да разгледате всички снимки от шоуто, а преди това ви предлагаме няколко интересни факта за него:

Една от манекенките – Бехати Принслу, взе участие в ревюто само 5 месеца след като роди своето второ дете. Тя заяви, че посвещава завръщането си след 3 години извън подиума, на всички майки по света. Не изглежда ли зашеметяващо за жена, която е родила второ дете преди 5 месеца?

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Тазгодишното шоу на модния гигант за бельо беше последно за един дългогодишен Ангел – Адриана Лима. 37-годишната красавица се появи за 19-и последен път на сцената на ежегодните ревюта на Victoria’s Secret.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Сестрите Джиджи и Бела Хадид отново дефилираха заедно. Това е третото им участие за модната марка.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos