Разгарът на лятото наближава и вече бленуваме за бягство до морето. Ако нямате възможност да отпътувате веднага и да се радвате на жаркато слънце с тази селекция от 12 продукти ще можете бързо и лесно да пресъздадете перфектната плажна визия на косата, лицето и тялото ви.

Плажна визия за косата

Небрежните вълни в косата несъмнено са най-добрата лятна прическа. Ако природният начин да се сдобиете с тях е като покарате сърф например, козметичният е като използвайте спрейове за коса. В магазинната мрежа ще ги откриете под различно име - спрей с ефект плажна визия, спрей за плажни вълни в косата, спрей с морска сол, спрей за плажни къдрици и т.н. Общото е действието на тези продукти - те правят прическата по-обемна, дават вълнообразна форма на кичурите и продават небрежен външен вид. С тях можете да се сдобиете с морска визия, без да сте били скоро на плажа. 

Използването на спрей за плажни вълни е лесно. Трябва да впръскате малко количество на мокра или подсушена коса и да разпредели равномерно по дължината й. С ръка може да намачкате леко косата си, да оставите да изсъхне на вятъра или да използвайте дифузер. 

Phyto Plage Protective Sun Oil, Bumble and Bumble Surf Spray, got2b Beach Matt
Снимка: https://www.phyto.com/, http://www.bumbleandbumble.com, http://www.schwarzkopf.com/

Плажна визия за лицето:

Бронзант

Лесно можете да създадете ефекта целуната от слънцето, използвайки само с правилния бронзант. Хубаво е да се нанася, след като сте сложили фон дьо тен, като се набляга на местата, които слънцето огрява естествено - брадичката, скулите, носа и челото. Друг трик, който можете да приложите, за да се радвате на блестящ тен, е да смесите течен бронзант с фон дьо тена си.

Guerlain Terracotta, Estee Lauder Bronze Goddess, Urban Decay Beached Bronzer
Снимка: https://www.guerlain.com/, http://www.esteelauder.com/, http://www.urbandecay.com/

Хайлайтър

С помощта на хайлайтър лесно може да придадете здравословен блясък на кожата, сякаш сте прекарали часове на плажа, без всъщност да сте се излагали на вредните ултравиолетови лъчи. Нанесете по скулите, челото, дължината на носа и над устните за блясък.

Benefit GALifornia, Too Faced Love Light, Benefit Sun Beam
Снимка: https://www.benefitcosmetics.com, https://www.toofaced.com

Плажна визия за тялото:

Автобронзанти

Вместо да рискувате със солариуми, вредни за кожата, най-лесният и сигурен начин да придобиете слънчев загар, ако не сте на морето, е с автобронзанти. Важно е да се изберете цвят, близък до естествения ви тен. Има разнообразни текстури за автобронзанти – спрей, крем, желе, серум, олио.

Dior Self-Tanning Jelly, Clarins Golden Glow Booster, Loreal Sublime Bronze Self-Tanning Serum
Снимка: http://www.dior.com/, http://www.clarinsusa.com/, https://www.lorealparisusa.com/

Спрей-кабина за тен

Друг популярен метод за придобиване на бърз и красив загар е чрез спрей тен процедури. Предимството пред автобронзантите е, че намалява вероятността от неправилно нанасяне, тъй като автоматично се разпръсква определено количество. Ефекта от процедура е за около седмица.