В понеделник, 25 март, точно в 9:00ч. сутринта, ни очаква пълнолуние на 5 градуса във Везни, което ще бъде придружено от частично лунно затъмнение. 

Това е началото на Портала на затъмненията, който засилва енергиите на любовта, интимността, взаимоотношенията и свързването между хората.

 

 

 Теми, които да разгледате през този период:

  • Ако последните седмици, след новолунието, са преминали благоприятно, ще се чувствате удовлетворени и свързани с живота и околните. В този период може да усещате и по-изразена емпатия и състрадание.
  • Някой подводни камъни, за които да внимавате са: особена чувствителност или претоварване с емоции, нереалистични очаквания, самозаблуда, липса на лични граници и зависимост от чувствата и поведението на хората около вас.
  • Това пълнолуние може да предизвика прекалена чувствителност. Ако не сте свикнали да изразявате емоциите си, в този период може да изпитате желание да се изолирате от тях, но си разрешете да изживеете всички чувства, които ви връхлетят.  
  • Може да изпитвате и нужда да се видите с близки и да бъдете социално ангажирани. Точно сега се опитайте да запомните, че не е задължително да бъдете приятел с всички

ПЪЛНОЛУНИЕ ВЪВ ВЕЗНИ - ВРЕМЕ ЗА ЖЕЛАНИЯ И КОПНЕЖИ

Пълнолунието, придружено със частично затъмнение, във Везни е време на желания и копнежи. Това е и изключителна възможност да се свържете със себе си и да разберете какво ви кара да се чувствате оценени и разбрани във взаимоотношенията си.

Критичен момент, в който да осъзнаете какво работи и какво не работи във вашите взаимоотношения. Енергията на пълнолунието ви предоставя страхотна възможност да преобразите живота си и да ви тласне напред по възможно най-прогресивния път.

КАКВА Е ЕНЕРГИЯТА НА ПОРТАЛА НА ЗАТЪМНЕНИЕТО

Порталът на затъмнението е като врата към ново измерение, където нещо  старо свършва и нещ ново започва. Ще бъдат разкрити истини и тайни, които най-вероятно криете от самите себе си и такива, които другите крият от вас.  

Тази енергия ще премахне повърхностното в живота ви и онова което вече не подкрепя ценностите ви.  Пълнолунието във Везни ще провокира да се освободите от връзки, които изтощават енергията ви, за да намерите партньора на мечтите си. 


Осъзнаването на романтичните ви идеали ще ви помогне да привлечете хората, които вървят във вашата посока. Ще ви даде възможност да кажете "не" на връзките, които вече не са правилни за вас. 

КАКВА Е ЕНЕРГИЯТА НА ЗАТЪМНЕНИЕТО?

Енергията на частичното лунно затъмнение задава тон за следващите 6 месеца, този вид затъмнения действат като Суперпълнолуние.

Периодът е изключително интензивен на емоции, който цели да разшири мирогледа и възприятията ви. 


Спомнете си какви желания и цели си поставихте по време на новолунието в Риби, именно сега ще сте в състояние да видите пълното им развитие.

Възползвайте се максимално от енергията на 25 и 26 март, това е прекрасен момент да се свържете със себе си и обкръжаващата ви среда. Енергията на пълнолунието и затъмнението ще ви дадат увереност в себе си и ще ви покажат, че може да се чувствате добре дори и когато не сте във връзка.