Днес ще тренираме с Марта Хънт, модел и ангел на Victoria's Secret, и ще се погрижим за горната част на тялото със специална серия от упражнения. 

#Крос серия за изваяни бедра

От седнало положение, направете мост, повдигайки бедрата нагоре, като позиционирате краката успоредно на ръцете. Един след друг, повдигайте краката - опъвайки ги встрани. 

#Ред е на талията 

Характерни за това упражнение са диагоналните движения, които осъществяваме от всяка една страна. По този начин стягаме целия абдомен. 

#Ах, тези коремни преси

Признаваме, че това упражнение е сравнително трудно, но не и невъзможно. С всяка следваща тренировка ще увеличавате броя преси. Препоръчваме ви да започнете със серия от десет, като добре придържате тила с дланите. 

#Стреч финал за изправена стойка 

Застанете на четири крака, като позиционирате ръцете успоредно на коленете. Дръжте гърба изправен и, подпирайки се на дланите, изпъвайте тялото нагоре. Основна упора са пръстите на краката, които сгъвате (без да докосвате пода) в коленете. 

Сигурно се питате за повторенията на всяка серия! Прави сте, но не случайно не посочваме определен брой, защото ефективната тренировка е тази, която осъществяваме регулярно и според индивидуалните си способности. Постепенно ще увеличавате повторенията, а резултатите ще са плавни и дълготрайни. 

Следващият път ще упражним долната част на тялото заедно с Карли Клос и ще скулптираме краката, бедрата и ханша.