С енергична тренировка този уикенд H&M и списание Men’s Health стартираха общата си инициатива „Спортувай стилно“ по повод новата, подобрена спортна колекция на модната марка. Водещ на събитието бе инструкторът по аеробика и тае бо Мартин Гаджев, който със съдействието на Михаела Филева и Сантра разкри кои са най-ефикасните начини да влезем във форма.


Много спортни фенове се включиха в акцията с упражнения и спечелиха абонаменти за списанието, както и ваучери за отстъпка на H&M Sport. Новата колекция на модната марка е създадена в тясно сътрудничество с шведския олимпийско отбор с цел постигането на максимално качество и удобство по време на тренировка. Включва модели за различни видове спорт като тичане, фитнес и аеробика, йога и различни активности на открито.  Сред ключовите модели са спортен сутиен за 17,90 лв., тениска за 24,90 лв. и клин за 34,90 лв.


Спортният уикенд продължава и тази седмица в Сердика Център, когато всички желаещи ще могат да покажат спортните си умения в компанията на очарователния Мистър България Мартин Иванов и привлекателния DJ Marten, събота - 29 март от 14 до 17 часа и неделя - 30 март от 13 до 16 часа.

За повече информация  следете събитието във Facebook