Джеремая Питърсън решава да промени напълно живота си, за да стане по-добър баща за децата и семейството си. 39-годишният търговец на антики от Монтана за 6 месеца дотолкова трансформира тялото си, че дори близките му трудно го познават.

През лятото на миналата година Питърсън отива на поход със семейството си, но след като се прибират вкъщи от планината, една случка не му дава мира в мислите - въпреки чудесния ден, който са прекарали заедно навън, той не може да забрави как се е задъхвал и трябвало да спира за почивка по-често, отколкото енергичните му хлапета на по 6, 7 и 9-годишна възраст.

Джеремая минава на стриктна кетозна диета и интензивни физически упражнения, за да се превърне за половин година в мъжа, който наистина харесва.

За половин година той отделя по два часа дневно за пешеходен туризъм и около час във фитнес залата. Отслабвайки с 37 килограма за 6 месеца, Питърсън рязко сваля и размера на дънките - от 42 на 33.

Джеремая е благодарен на децата си, които са го вдъхновили да предприеме промяната в начина на живот, която го спасява от редица здравословни проблеми.

"Това трансформира не само физиката ви, но и начинът, по който мислите и се чувствате, както и бъдещето, което искате за вашето семейство. Знам, че щом аз успях да го направя, значи всеки може да го направи", заявява Джеремая, който влага много труд във фитнес залата, за да постигне целта си.

Когато животът ти даде килограми, направи си мускули, нали така? Защото резултатът си заслужава - вижте следващите снимки в Инстаграм: