Кайли Ший е професионална балерина, но винаги се е притеснявала от това, че има целулит по краката. Профилът й в Инстаграм е пълен с перфектните балерински снимки в перфектните пози и на идеалните места. Преди седмица обаче Кайли решава да публикува снимка, която е необработена, и на която показва как всъщност изглеждат краката й. Целта на фотоса и текста към него е да помогне на други хора в подобна ситуацията, които се притесняват от това как изглеждат.

„В свят на снимки, които са редактирани, исках да споделя рядък и необработен момент от тренировките ми днес. Имам целулит от тийнейджърските години, който и досега ме кара да се чувствам уязвима. През годините страдах от нездравословни хранителни навици и до днес продължавам да качвам и свалям килограми“, споделя 31-годишната балерина.

В профила си в социалната мрежа Кайли пише още, че се подготвяла усилено за поредните професионални ангажименти, когато се погледната в огледалото и за първи път не обвинила себе си за целулита и начина, по който изглежда.

„Социалните медии са наводнени с жени, които нямат никакъв целулит, както и светът на класическия балет, така че исках всеки, които страда от подобно нещо, да знае, че не е сам.“

Кайли Ший завършва поста си в Инстаграм с посланието, че тялото ще реагира най-добре на усилената работа, когато умът е здрав и душата е нахранена.