Където и да се намираме, със или без гирички, всяка една от нас може да отделя част от своя ден за кратка гимнастическа тренировка. 

Основни правила са постоянство, последователност и желание. Повторенията са второстепенни. Важно е всяка една от нас да напредва със свои ритъм. Резултатите неминуемо ще последват.  

#В изправена позиция, застанете с леко раздалечени крака и, с тежест в ръце, завъртайте торса встрани, като едновременно повдигате крака. 

#Колкото и невероятно да звучи, достатъчни са между 20 и 30 минути на ден, за да влезем в добра физическа форма. Следващото упражнение е също толкова ефективно, колкото и предното. Принципът е същият, с тази разлика, че ръцете и краката са изпънати напред. 

#Въпрос на избор - което и упражнение да предпочетете, те ще ви помогне да тонизирате не само ръцете и бедрата, но и талията. 

#Предимството на този тип тренировка е, че е дотолкова опростена, че упражненият могат да бъдат осъществявани всеки ден. Така изграждаме навици, позволяващи ни да поддържаме стройната си фигура и да се чувстваме добре в кожата си.