Може и да не ходим всеки ден от 08:00 ч. на училище, но и ние сме като децата... Пораснали, ние продължаваме да използваме елементи от детството, които са се видоизменили с времто, но ни служат в ежедневието.

Затова подготвяйки всичко необходимо за първия учебен ден на вашето дете, възползвайте се да набавите и необходимите за вас неща. Сред тях:

#1 – Календарният тефтер, известен също като "адженда".

#2 – Писалки. Сини, черни, зелени или червени – всичко зависи от собствените ви нужди. Ако сте преподавател в учебно заведение, със сигурност е редно да разполагате с цвят, с който да нанасяте поправките върху домашните на вашите ученици.

#3 – Стилна чанта. Късметлии сме, защото през 2015 чантите в бизнес стил ще са отново на мода.

#4 – Калкулатор. Разбира се, че можете да използвате този на своя мобилен апарат, но когато сте вкъщи и проверявате семейните сметки, една класическа сметачна машинка е най-добрият вариант.

#5 – POST IT листчета. Сещате ли се, това са тези разноцветни и лепящи се листчета, на които не само можете да отбелязвате непредвидените, но същевременно важни задължения, но и да оставяте любовно послание на своята половинка.