Рита Ора разкри как се справя със стреса и тревожността. 32-годишната попзвезда се опитва да следва съветите на терапевта си - като живее в настоящето и не се тревожи за бъдещето.

Запитана какъв съвет би дала на някой, който не е сигурен в себе си Рита, която е омъжена за известния режисьор Тайка Уайтити, споделя пред списание Blag:

"Какъв е смисълът от тревогата? Защото така или иначе никога няма да разберете какво ви очаква в бъдеще. Така че какъв е смисълът да си несигурен? Знам едно нещо, което моят терапевт ми казва през цялото време. Това са думи от рода на: Защо да подлагаш тялото си на нещо два пъти?", пита тя.

Снимка: Getty Images

"Знаете ли, това е усещането, когато имате стрес, свързан с бъдещето или миналото. Сякаш тялото ви наистина не знае разликата. Така че, ако можете да избегнете да подлагате тялото си на нещо два пъти, наистина трябва да се опитате да го направите. Това е, върху което работя", заявява певицата.

"Просто се опитай да направиш това, което можеш в този момент, в който се намираш, вместо да се тревожиш за това какво ще се случи в бъдеще. Съветът е на терапевта, не са мои думи!", заявява Ора.

Снимка: Getty Images

Наскоро Рита прекара известно време с приключенеца и телевизионна звезда Беър Грилс и признава, че той всъщност я е вдъхновил да живее по-смело, пише още БГНЕС.

Изпълнителката на хита "Hot Right Now", която се омъжи за Тайка през 2022 г., обясни така:

"Наскоро бях с Беър Грилс. Беше толкова невероятно! Осъзнаваш, че нещата, за които се притесняваш понякога, просто не си заслужават. Като например, тук се опитвам да ям с Беър Грилс и да намеря храна и това просто те кара да осъзнаеш, че светът е пълен с толкова много неочаквани и красиви неща!".