Оказва се, че кафето също подсказва какви личности сме. Изследване, проведено от д-р Рамани Дурвасула, в което участвали хиляда доброволци, определило различни типове хора според това как обичат да пият любимата си кофеинова напитка – дали те са търпеливи, перфекционисти, енергични, чувствителни, смели. Вижте какъв сте според това какво кафе пиете.

Вие обичате чисто кафе


Любителите на кафе без сметана, захар или мляко, са хора, които са здраво стъпили на земята, разсъждават трезво, харесват семплите неща, но понякога проявяват своите странни страни от характера.

Вие обичате кафе със сметана


Ако си падате по кафе, в което има сметана, като например капучиното, то най-вероятно сте натрапчиви и имате нужда постоянно да контролирате нещата.

 

Вие обичате кафе с мляко


Ако обичате да пиете кафето си с мляко, това означава, че обичате да помагате на хората, но не се грижите достатъчно за себе си.

Вие обичате разтворимо кафе


Това, че никога нямате време да си направите нормално кафе говори, че сте от хората, които обичат да се скатават, често мързелуват и отлагат задълженията си за по-късно.

Вие обичате много сладко кафе или айс кафе


Хората, които обичат тези разновидности на ароматната напитка, са силни и смели хора, които смятат себе си за пораснали деца.