Случвало ли ви се е да се изгорите, докато се вихрите в кухнята или гладите? Изгарянията са нетърпимо болезнени и винаги оставят белези. Болезнено напомнят за себе си при допир с вода или с тъкан, а за зарастването им са нужни седмици. Не се доверявайте на прочетени рецепти в интернет и не експериментирайте с раните, защото могат да се инфектират и да се влошат.

При такива случаи силен обезболяващ и успокояващ ефект още след първото нанасяне има билковата смес Терезиенойл. Успокоява сърбежа и премахва болката при изгаряния. Продуктът се използва активно за лечение на кожни наранявания, отворени рани, изгаряния и белези.

Подпомага епителизацията на кожата, хидратира тъканите и действа антисептично. Рецептата на лечебното масло Терезиенойл се пази в семейството на Терезия Райтзамер от Австрия, и се предава от поколение на поколение вече над 650 години. Извлек от чудодейно цвете от земите на Тирол, загадка за ботаниците и до днес, е в основния състав на мехлема.

Терапевтичните му свойства се дължат и на силата на натуралните мазнини и чисти билкови екстракти, които стимулират естествената способност на тялото да се възстановява и да се самолекува. Резултатите, свързани с подобрение, настъпват в рамките на 24 до 72 часа, а пълното изчистване на проблема зависи от тежестта и вътрешните причини за състоянието.

Маргарита Стамболова е на 64 години и преподава испански език в Международна гимназия "Проф. д-р Васил Златарски". Преди 3 месеца претърпява неприятен битов инцидент в кухнята, в следствие на който получава сериозно изгаряне на двете си ръце.

Снимка: VEDRA International

"Пържех картофи и изваждайки последния картоф от тигана, цялата мазнината се изля върху двете ми ръце. Подуха се за много кратко време, за минути се покриха с огромни мехури. Веднага се сетих за една позната народна рецепта и наложих засегнатите места с настърган картоф, което още повече влоши раните.

Пръстите на едната ми ръка така се подуха, че не можех изобщо да ги свивам. И докато се чудех какво да правя, вече беше започнало да се свечерява, синът ми се прибра и каза, че ми е донесъл лекарство – лечебното масло Терезиенойл. Намазах се с надеждата и молейки се да осъмна през нощта някак си и на сутринта да отида в Пирогов.

Тъй като имах много силни болки, а и заради подутините по ръцете, не успях да се съблека. Заспах с дрехите. Сутринта ме събуди алармата на телефона. Посегнах да я изключа и едва тогава осъзнах, че си събирам пръстите. Оттокът беше изчезнал и я нямаше болката. А през нощта беше страшно.

За седмица мехурите се заличиха и раните зараснаха. Кожата започна да се бели и да заздравява. И най-изненадващото е, че не останаха белези. Много добър продукт. Препоръчвам го на приятелки и колеги, и на учениците в училище."

България е третата страна в Европа след Австрия и Германия, в чиято аптечна мрежа може да бъде закупено лечебното масло Терезиенойл. Предлага се в опаковки от 15 ml, 30 ml, 40 ml, 200 ml, 500 ml, 1L, както и под формата на сашета от по 1ml.

За повече информация посетете theresienoil.bg