Няколко приема от веган еликсира стопират настинки и грип.

Имунитета при децата се изгражда до 6-годиша възраст и това е една причините за честите вирусни заболявания. Съответно, регулярните отсъствия от детските заведения и училище са в резултат на крехкото им здраве.

В интерес на истината, всички грешим, мислейки си, че зимата е най-коварното време. Уви, краят на студения сезон е по-голямо изпитание за малчуганите и родителите, тъй като тогава склонността към настинки и грип при децата има тенденция да нараства.

Една "обикновена" хрема може да доведе до усложнения. Кашлицата също не е безобидна. А пазарът изобилства с медикаменти за лечение на симптоми при подобни инфекции, често се прибягва до прием на антибиотик, което още повече изтощава детския организъм. Хубаво е, когато избирате продукти за терапия, да имате предвид съставките, времето на действие и дългосрочните ползи.

И ние сме майки. Знаем колко е важно да сме здрави, за да се грижим за своите деца.

С времето се научихме да разграничаваме истинските лекарствени продукти, спомагащи за засилването на имунната система от тези, които са просто маркетинг.

Оттавна не бяхме попадали на бранд и продукт, който така добре да спечели нашите уважение и доверие. Здравето е важно, но това на децата ни е още по-ценно. Не защото са деца. Причината е, че като родители сме длъжни на себе си да им осигуряваме сигурен и здравословен растеж.
Без никакви задръжки, споделяме, че концентратът с биоактивни ензимни фрагменти Регулатпро Био играе роля на много силен имуностимулант и е изключително подходящ за деца, защото е създаден като 100% органичен веган продукт без добавена захар, консерванти, оцветители, алкохол, глутен.

Снимка: VEDRA International

Получен е от прецизно селектирани пресни, органични плодове, ядки и зеленчуци, обработени чрез каскадна ферментация. Продуктът повишава енергийните нива и влияе благотворно на всички жизнени процеси в детския организъм. Той е мощен регулатор на имунната система, възстановява жизнеността и здравето на цялото тяло. Може да бъде приеман при деца с остри възпалителни симптоми и заболявания. Продуктът се предлага в опаковки от 20, 100 и 350 ml. Като 3 по 20 ml са напълно достатъчни, за да излекуват напълно грипа.

За него и ценните му свойства разговаряхме с Теодора Петрова, мениджър и майка на три деца.