Кой е казал, че мъжът трябва да бъде по-възрастен от жената? Изброяваме няколко добри причини опровергавайки това общоприето твърдение.

Да бъдете с по-млад мъж е хубаво, защото:

#1 - Придава самочувствие
Независимо дали разликата в годините е една, две или по-голяма, когато една жена е харесвана и обичана от по-млад мъж, тя се чувства по-уверена, защото е привлякла погледа на по-млад господин – всички знаем колко е голяма и свирепа конкуренцията между жените.

#2 - Ежедневието е по-вълнуващо
Дами, не мислете, че разликата в години е проблем за вашата връзка. Напротив, тя е много положителен фактор, защото с вашия партньор виждате нещата по-различен и същевременно интересен начин. Обединявайки ги се получава една невероятна комбинация. Докато сте заедно, всеки един от вас се обогатява от другия.

#3 - Развива въображението
Било то в секса или в ежедневието, когато излизаме с по-млад мъж сме предизвикани да бъдем креативни – по всички линии. Провокация, която допада на повечето съвременни жени, желаещи да надграждат себе си.

#4 - Сексът е невероятен
Няма думи, които бих могли да опишат тръпката, вълнението и удоволствието от секса с по-млад мъж. Трябва да се изживее.

#5 – За жените, които не бързат да имат деца, съвместният живот с по-млад мъж е истински шанс, защото също както тях, и те не бързат да стават родители.

#6 – Защото това е едно от нещата, които една съвременна жена е редно да изживее.