Връзките са трудно нещо. Всички връзки между хората, но сега говорим за любовните. Трудно е.

Като да се напъхаш в перфектните обувки, но с половин номер по-малки. Отначало ще се счупиш от болка, но ще продължиш да ги носиш. Постепенно нещата ще стават по-добре, ще се чувстваш все по-удобно в тях, но винаги има риск в момента, в който вече не само изглеждат, а и ги усещаш перфектни, да им се счупи ток. Може и да успееш да го поправиш и да продължите заедно по пътя на живота с години, но може и да не може поправи никога.

Представете си едната обувка от чифта да е в чужбина за 3 години и да имате възможност да създавате комфорт с перфектния чифт само наполовина. Ето това е връзката от разстояние. Как ще се получи? Дори и да дочакате с ентусиазъм края на тези три години, нещо няма да е съвсем наред.

Връзките от разстояние са мъчителни. Много хора успяват да ги поддържат, за което, според нас, заслужават някакви титли и медали! В повече случаи обаче хората успяват да съсипят дори възможността да останат в някакви нормални отношения след (неизбежно) края...

8 знака, че е време да си починете един от друг>>>

Има няколко съвета, които можете да приложите, за да помогнете на връзката си от разстояние да просъществува. Истината е, че едва ли ще е вечно, но поне докато на единия му писне достатъчно и най-накрая реши да отиде при другия, за да пробват как е истинския живот. Или докато и на двамата не ви писне достатъчно, за да станете разделени и емоционално, освен физически, и решите да опитате как е в истинския живот.