Когато става дума за секс, наостряме ушите с интерес. Или пък някои други части на тялото.

Светът е обогатил сексуалната си практика толкова много, че е истинско емоционално скъперничество да практикувате само мисионерската поза. Ето списък с видовете секс, които е добре да пробвате преди да умрете. Само тогава ще сте сигурни, че сте опитали всичко в този живот! Не се страхувайте! Животът е твърде кратък, за да се ограничавате сами!

Секслюлка
Секс люлките предоставят изключителни нови възможности за двойките, обичащи разнообразието. Трябва само да регулирате дължина, така че да е перфектна за височината и на двамата. Със секс люлка ще се почувствате много по-освободени, защото жената се държи от нея, а мъжът няма да се измори толкова бързо.  

Анален секс
Той може да изглежда като нещо обикновен за много жени, но за други си е направо страшно. Знаете ли обаче, че по-голяма част от този страх е въпрос на възпитание, а не на реалност? Наложено табу, че това е мръсно и забранено. Ето затова доста хора не смеят да влизат през задната врата. Ако сте от тях, съберете смелост и опитайте. Ще откриете, че аналният секс е много по приятен дори от одобрението за кредит. 

Снимка: iStock

Воайорстване
Да гледаш някого, докато прави секс, може да е много вълнуващо. Нужен ви е или бинокъл, с който да обходите прозорците на съседите, или смелост, за да се промъкнете и направо да надникнете. Гледането на реална двойка, която прави секс, може да е много разгорещяващо занимание. Афродизиак, който не продават в нито един магазин!  

Снимка: iStock

В самолет
Ако правите секс в самолета, ще се присъедините към клуба на високите дами. Високи, защото самолетът лети наистина високо. От друга страна, това сигурно ще бъде и най-бързият секс в живота ви. Защото, ако изберете тоалетната, няма как да разчитате на много време. някой със сигурност ще почука на вратата. 

С по-възрастен
Обикновено правите секс с хора около вашата възраст, нали? Е, дали не е време да опитате нещо различно? Идете малко по-далеч - с мъж, който е по-възрастен от вас. Ако не друго, това ще ви даде някои по-различни гледни точки и ще може да почерпите нещо от неговия опит.

С друга жена
Ако наистина сте склонни да експериментирате, задължително правете секс с друга жена. Това буквално ще отвори нови врати във вашия мироглед. Не само ще излезете от кутията, в която сте пребивавали до момента, ще се убедите, че този секс може да бъде много освобождаващ и че в никакъв случай не е важно да имате някой, който ви вкарва нещо, за да се чувствате задоволена. 

Снимка: iStock

BDSM - доминация и подчинение >>>