На хората в Чехия напоследък им хрумват все по-странни идеи. След като миналата година притежанието на всички наркотици беше легализирано, сега пражкото метро има план за “вагони на любовта”.

За да популяризира обществения транспорт, компанията "Ропид", която отговаря за проекта, има намерение да организира кампания, която да покаже на хората какво могат да правят в метрото. Четенето и ученето са ясни, но идеите стигат по-далеч и стават все по-вълнуващи.

Концепцията е да има обозначени вагони за флиртуване между пътниците. Във “вагоните на любовта” хората ще могат да се оглеждат за някой, който им харесва и да се заприказват с потенциалната любов на живота си.

Вагоните ще са специално обозначени и на чужди езици. Трите линии на пражкото метро се използват от пътниците по около 1,5 млн. пъти дневно.

Следващото гениално хрумване на чехите трябва да стига още по-далеч. Трябва да се помисли за вагони за ясла, детска градина, училище, университет, работа, флирт, забивка, секс, сватба, изневяра, развод и смърт. Всичко това по “Реалити Метро ТВ.”