Вероятно всеки ден казвате на гаджето си, че го обичате. Но може би понякога повтарянето на една и съща дума ви кара да се чувствате досадни, скучни и твърде обсебващи. За да избягате от рутинните любовни изказвания, ние ще ви предложим няколко забавни израза с магическо въздействие, чрез които да му кажете колко много означава той за вас.

#1 Хей, как си, красавецо!

При среща с познати и приятели всички употребяваме тривиалния и скучен израз: „Здравей”. За да разчупите оковите на еднообразието и рутинното, вложете малко повече въображение и смелост. Фраза като: „Хей, как си, красавецо!” например ще предизвикат толкова сладки вибрации във въздуха край ушите на любимия ви, че той няма как да не се почувства не просто поласкан от вашето отношение към него, но и много много специален.

#2 Обичам те като... (на мястото на многоточието сложете името на любим сладкиш)!

Това определено ще извика усмивка върху лицето му. Той сигурно е добре запознат с вашата любов към този сладкиш, така че бъдете сигурни в едно – един такъв израз ще му въздейства толкова сладко на сетивата, че ефектът от него ще ви хареса.

Снимка: iStock

#3 Хей, знаеш ли какво... Обичам те!

С „Хей, знаеш ли какво...” не само леко ще постреснете любимия си, но и ще възбудите неговото любопитство. В момента обаче, в който изстреляте красивите слова „Обичам те”, вие ще го изпратите на седмото небе от вълнение и щастие.

#4 Беше най-страхотния сън, който някога съм сънувал. Ще ти покажа малко по-късно.

Тези думи ще го накара да осъзнае, че вие ​​винаги мислите за него, дори и нощем, докато спите. Така поднесен, този израз е и изискан намек и деликатна подкана за правене на любов.

#5 Моите приятели ме ревнуват от теб.

Нека той да е наясно, че приятелите ви знаят за него и за това колко много го обичате. Това ще го направи не само горд, че ви познава и обича, но и щастлив, че е обичан от откровен и смел човек като вас, който не се бои да разкрие любовта си. Пък и не е тайна, че когато сме влюбени, изпитваме голяма нужда да споделим с най-близките си приятели или дори да разкрием пред целия свят колко сме влюбени.

#6 Когато си отидеш от мен, ще осъзнаеш колко много ще ти липсвам.

Не е нужно да изричате подобен израз, непосредствено преди раздяла. Достатъчно е само да му го прошепнете по време на любовната игра, за да разпалите у него неподозирано дълбоки чувства, примесени с още по-силна жар и страст към вас.

#7 Трябва да си крадец, защото открадна сърцето ми. 

Един секси и забавен начин да му кажете, че сте луда по него, както и че сте готова да му позволите да му дадете даром всичко от себе си.

#8 Ти винаги знаеш как да ме накараш да се усмихна!

Той трябва да знае, че любовта му рисува усмивки върху лицето на неговото момиче. Няма нищо по-хубаво от това да накараш човека, когото обичаш, да се чувства значим и безценен в твоите очи и сърце.

#9 Ние с теб сме страхотен отбор!

С такъв израз вие му разкривате не само колко много го обичате, но и своето доверие в него, вярата си, че любовта между вас е толкова силна, за да изградите с нея здрава и стабилна връзка. По този начин също така вие го уверявате, че, независимо от всичко, винаги ще бъдете до него във всеки един, без значение добър или труден, момент.