Идея № 1. Топла двойка
Зимата е идеалното време да се сгушите под одеялото с любимия и да се насладите на взаимната си топлина и страст. Пък нека навън е студено и има виелици! И ако гният в топъл и мек малко легло заедно, а след това ръцете си плавно се вливат в горещ секс през зимата!

Прелюдия:
Застелете леглото с хубаво спално бельо - коприна или сатен. Мекото одеало също ще се впише добре. И бързо лягайте и двамата под завивките. Нека мъжът ви прегърне откъм гърба, като притиска корема си към вашия гръб. За загрявка си споделете един на друг за какво мечтаете, къде искате да пътувате, докато стигнете до сексуалните експерименти, които искате да опитате. Признанията в тази поза се случват лесно, защото не се гледате очи в очи и липсва неудобството.

Секспоза:  Лъжички 
Не променяйте положението си. Точно така, както лежите един зад друг, може да започнете да правите секс. Това е така наречената поза лъжички – в която сте обърнати на една страна, коленете са леко свити, а линиите на телата ви съвпадат. През цялото време се докосвайте навсякъде. Със свободните си ръце той може нежно да гали гърдите ти или да стимулира клитора ти.

Идея № 2. Тантра
Тантризмът е сложна сексуална наука, а може би дори изкуство! Защо да не започнете усвояването му през дългите зимни вечери?

Прелюдия:
Изключете осветлението, телевизора и радиото и всички други източници, които могат да отвлекат вниманието ви. Поставете на различни места из стаята свещи, които ще създадат приятна и топла атмосфера. В източните религии за успеха на едно събитие е нужно да се призове енергията на четирите елемента – земя, вода, въздух и огън. Затова използвайте плаващи във вода свещи, поставете саксии с пръст и цветя. Тантризмът изисква време. Първата вечер си направете гола вечеря. Втората вечер минете на целувки. Третата - изследвайте тялото на партньора си само с ръце. Така до края на седмицата ще горите от желание и възбудата и за двама ви ще бъде много голяма. 

Поза. С лице един към друг
Това позволява да поддържате визуален контакт и да не преставате да се целувате.

Идея № 3. Горещ залив
Ваната в банята е прекрасна алтернатива на леглото в спалнята. Защо да не се стоплите заедно в чудна ароматизирана вана с гореща вода?

Прелюдия:
Напълнете ваната с гореща вода, добавете пяна и няколко капки ароматно масло. Може да съчетаете портокал и канела или бергамонт, лавандула и мента или роза и жасмин. Тези комбинации действат релаксиращо и възбуждат сетивата. Поставете свещи и изберете подходяща музика. Направете си един на друг нежен масаж. Стимулирайте ерогенните си зони, с ръка или пък със струята на душа.

Поза: Кучешки стил
Най-безопасната поза, която може да се използва в това хлъзгаво пространство.