Ние всички имаме предпочитания как да си изкарваме най-добре в леглото с партньора. Но знаете ли, че до голяма степен желанието за секс и любимите ни техники се определят от зодията?

1. Овен: Кучешката
Овенът обикновено има водеща роля, когато става дума за интимност с партньора. Затова е добре и двамата партньори да са на една вълна, в противен случай или единият ще се чувства много отегчен, или другият ще се изплаши. Овенът харесва мощен, бърз и мръсен подход в секса. Това не означава, че не обича да се гушка.

2. Телец: Лъжички
Телецът обожава любовната игра. Той отделя много внимание на детайлите, на изучаването на всеки сантиметър от тялото на партньора си. Често партньорите им не остават удовлетворени. Телецът прави секс просто заради самия секс. С оргазъм или не, предпочитаната от него поза са лъжичките, когато партньорите са в хоризонтално положение, един зад друг.

3. Близнаци: говори ми мръсотии
Близнаците са като отворена книга, когато става дума за секс. Те харесват ролеви игри, тройки, и всичко ново, което им бъде предложено. Обичат да им се говори, докато правят секс. Тогава се чувстват най-добре.

4. Рак: 69
Това е най-добрата поза за рака, защото само тогава е сигурен, че дава и получава в еднакво. Раците обичат да дават. Затова партньорите им често споделят, че секс с рак е един от най-удовлетворяващите актове, които са имали през живота си.

Снимка: iStock

5. Лъв: Прави до стената
Лъвовете обичат да опитват всякакви пози. Доставя им удоволствие да правят секс така, че да имат констрол над ситуацията и партньора си. Обичат да го правят, когато и двамата сте под душа, или просто да завъртят партньора си с лице към стената и те да са зад него.

6. Дева: Мисионерската
Девате са мързеливци и традиционалисти в секса. Не обичат да са прави, предпочитат да си лежат в леглото и да са пасивната страна. Любимата им поза е мисионерската.  Така се чувстват най-сигурни.

7. Везни: Ездачката
Везните обичат комплиментите и обожават да слушат колко са красиви и колко добре изглеждат голи. Любимата им поза е ездачката, защото така могат да изразят цялата си дива природа. Докато се люлеят върху партньора си, той може да се наслади на цялата им красота.  

8. Скорпион: просто иска секс
Скорпионът обича секса, дори без чувства. Партньорът им може и вече да е изморен, но Скорпионите просто си искат своята доза секс.  Трябва да сте доста издръжливи,  ако имате Скорпион за секс партньор.

9. Стрелец: мастурбация
Стрелец често има желание за секс, когато не е най-удобното време за секс. Ето защо често може да го засечете да мастурбира.

10. Козирог: Каквато и да е поза, стига да има садо-мазо секс
Козирозите обичат контрола и доминацията. Любимо им е колкото те да подчиняват, толкова и да изпълняват ролята на подчинени. Най-важното за тази зодия е да изма известна доза лудост в секса.

11. Водолей: те измислят свои собствени пози
Водолеите винаги ще ви изненадат в леглото. Те са непредвидими и ще ви държат в напрежение.  Водолеите бързо се отегчават да правят едно и също в леглото. Обичат приключенията и предизвикателствата. Водолеите са едни от най-добрите партньори за секс.

12. Риби: Сцепен бамбук
Рибите считат секса за изключително интимен акт. Те не допускат всеки до себе си. Затова обожават поза Сцепен бамбук, когато всяка точка по тялото е в контакт с тялото на другия. Жената ляга странично и вдига високо единия си крак. Мъжът се настанява между краката й за странично проникване. Тази поза оставя едната му ръка свободна, за допълнителна стимулация.