Наречете ни романтици, но методите за прелъстяване на една жена, които следва да изброим са, може би, от минали времена, но съвременна жена все още ги харесва. 

Дами и господа, нека поддържаме духа на любовта жив със следните жестове. 

#Господа, независимо колко сме силни - ние жените, вие сте тези, които е редно да направите първата стъпка. Поддържайте интереса ни като сте по-инициативни и креативни, както в онези минали времена, когато джентълмените са се стремели да спечелят сърцето на своята любима. И не забравяйте, след първа среща - вие сте този, който е редно да потърси дамата, с която сте споделил вечерта. 

#Мъжът да взима от вкъщи дамата на неговото сърце и след приятно прекараната вечер да я изпрати до тях. Съвременният начин на живот със сигурност е видоизменил някои порядъци, но тези конкретно са изключително важни за една жена. 

#Да прекарваме време заедно през почивните дни в семейна компания. 

Въпреки модерните технологии, нека продължаваме да пишем #любовни бележки и/или писма. Все по-рядко изразяваме чувствата си със свои думи - използваме известни цитати или снимки, за да споделим обичта съм към някого. 

#...и не на последно място букетът цветя и кутията шоколадови бонбони са подарък, който би накарал всяка една жена да се усмихне.