Върнете нощта на срещата

Без значение дали сте били заедно от година или от десетилетие, много лесно е да изпаднете в рутина. Върнете романтиката от първия път, когато бяхте заедно. Опитайте да изкарвате една вечер на седмица като нова двойка, извън вкъщи. Дори само да излезете на вечеря или да се разходите с колата, ще се учудите колко ще спечели връзката ви от това.
 

Без мобилни устройства

Когато сте заедно, опитайте се поне за половин час да изключите всички технологични чудеса в къщата- телефони, смартфони, айфони, компютри, игри и пр. Сипете си едно питие, изкъпете се заедно или просто поговорете. Всичко ще е страхотно, ако просто бъдете заедно и то не онлайн.

Фокусирайте се върху доброто, не върху лошото

Ако виждате само лошото в нея, връзката ви е обречена. С нея сте, защото сте знаели за кусурите й и въпреки това, положителните й качества са ви харесали повече. Здравите връзки са тези, в които ежедневната комуникация е позитивна. Лесно е - измислете едно нещо, което харесвате в нея и й го кажете.

Покажете й, че я оценявате

Повечето проблеми в една връзка идват от това, че единият от партньорите се чувства недооценен. Веднъж седмично свършете част от домакинската работа, която сте се разбрали тя да върши. Извадете съдовете от миялната машина и пр. Изчистете с прахосмукачката. Тези 10 минути, които ще отделите, ще имат голям резултат.
 

Дайте жега

Отделяйте поне един час редовно на секс и опитвайте нещо ново. Гледайте порно заедно, експериментирайте с позите, местата, секс играчките, изпълнете си фантазиите. Това ще ви помогне да не мислите за ежедневието и да се съсредоточите един върху друг. Или един в друг.