Любовта

Както са казали старите класици: сексът не винаги води до любов, но любовта винаги води до секс. Така че, когато един мъж е влюбен, той иска да подпечата това признание по най-добрия възможен начин, тоест чрез секс. Любовта е отличен повод да правите секс с някоя жена, защото ще сте една гореща, жива точка в полза на това, че мъжете могат да са любящи и нежни като по филмите. Поне докато не почне битовият филм.

Романтика

Атмосферата влияе изключително много на хората, били те мъже или жени. Понякога нещата се случват като на филм и в метафоричен смисъл рози валят от небето, докато горски феи (или оркестър мексиканци) свирят само за вас двамата. Не е задължително дори да е чак така, просто някои ситуации предвещават такъв страшен секс, че клубът на воайорите ще е готов за акта още преди вас.

Желанието

Егото има добра и лоша страна. Добрата е, че като някоя дамска ръка го почеше, на мъжа му става невероятно добре. Лошата е, че егото не е добър съветник. Все пак, мъжете често са навити на секс, само защото сензорите им улавят, че дамата си пада достатъчно много по тях. В крайна сметка, в рационалната природа на мъжете отказът от секс е почти напълно изключен от централното командване. Или офертата наистина трябва да е потресаващо зле.

Секси

Това е неразривно свързано с горното. Ако егото ви е почесано и някой друг потвърди убеждението ви, че сте няма-толкова-секси, тогава може да ви надъха да бъдете дори още повече секси. Такова окриляване на един мъж може да дойде само като бонус за една жена, защото тогава тя ще получи дори повече от това, което е очаквала: направо най-сексапилният мъж на планетата и то с доставка на адрес.

Докосването

За един мъж това е знак от горе за страхотно изживяване. Нейните докосвания значат, че и вие можете да я докосвате и накрая така ще се докоснете, че ще се помни. Мъжете възприемат физическия контакт повече от директно и така трябва, защото на всеки нормален човек му е ясно, че изразът ”ами той ме прегръща, защото сме приятели” съществува само в женския речник.

Връзката

Това пък е свързано с въпроса с любовта, но не напълно. Има много хора, които са във връзка, за да могат да товарят близките си с хленчове по тоя повод. Всички те, рано или късно, стигат до секса. Един мъж ще си поиска секс и без връзка, какво остава в такъв случай, когато има връзка?

Целувката

Нещата може въобще и да не са били замислени като да се стигне до секс. Просто малко сте се харесали, малко сте се забили и после малко се целувате. Обаче...се оказва, че тя се целува много добре. Не просто много добре, ами хем е нежна като вятъра, хем е бурна като морето, хем те изсмуква до палците на краката. Просто е прекалено добре, за да се пропусне възможността за секс.

Техниките

В секса или учиш, или те учат и всичко това е в реда на нещата. Някои мъже възприемат възможността за секс като възможност да пробват нещо различно, да видят реакциите на жената и да си направят заключенията. Такива са мъжете-учени, мъжете-любопитни и мъжете -авантюристи. Всички останали действат, както ги свари момента.

Любопитството

Нищо не е, каквото изглежда и това е предизвикателството. Свенливото момиче може да ви изяде с парцалите, а натоканата кака може да бъде научена на едно-две неща от креватните ви специалитети. Всеки път, когато си мислите как може да бъде една жена в леглото, най-вероятно грешите и тук авантюристичният дух ви води към нови хълмове и дълбини. Да се чувствате като Джеймс Кук на секса изобщо не е лош повод да си го потърсите.

Липсата

Колкото по-дълго е продължило това “известно време” без секс, толкова необходимостта от разтоварване на сексуалното напрежение става по-наложителна. Ако един мъж не е правил секс от много време, той е склонен да си го потърси и да си го намери, където и с когото и да е. Такива мъже са златен шанс за не-атрактивните жени, но накрая всички са доволни, поне докато мъжът не изтрезнее. След това му тръгва славата, че не подбира.