Проучването на сайтът MyCelebrityFashion.co.uk, в което са участвали 1362 жени на възраст между 18 и 30 години, посочи за какво жените лъжат най-много партньорите си. Сред всички попадения има и сериозни противоречия, но, все пак, става дума за проучване сред жени. Така че:

Най-опашатата лъжа

Най-популярната женска лъжа (над половината от анкетираните жени са отговорили така) е броят на партньорите, с които са правили секс. Тоест, официалната бройка винаги е по-малка. Неофициалната може да ви накара да се засрамите в масовия случай или да се зарадвате, че ще сте в креват с порно актриса в другия случай.

По-малко опашатата лъжа

38% от анкетираните са лъгали защо са скъсали с бившия. Ако изслушате някаква подобна притча няма да повярвате какви свине сме мъжете. В другия случай, ако все пак се окаже, че раздялата е заради нея, няма да повярвате какви свине НЕ сме мъжете.

Може би просто не й се връща назад в миналото, защото в момента вие сте на линия, но трябва да имате предвид: в някой тъжен ден можете да станете основен персонаж от поредната искрена и лична история за това какви свине сме мъжете, все пак.

Противоречието

Според дамите, те са лъгали партньорите си, за да предпазят егото и чувствата им. Колко благородно. Жалко, че след това идва статистиката, че 55% от жените лъжат партньора си и за да го накарат да ги харесва повече.

Очевидно лъжата е повсеместен национален спорт в кревата, но тук идва ГОЛЯМОТО противоречие: 63 на сто от жените са на мнение, че лъжите водят до конфликти във връзките.


Някой да забеляза някаква логика?