Поръчай си десерт, моля

Възпитанието е хубаво нещо, наистина. Обаче, ако тя е гладна и иска да хапне още нещо, това не е проблем. Никой няма да я сметне за лакома или дебела. Става дума за храна, по дяволите. Мъжете боготворим храната. Така че това е наред.

Направи първата крачка

Дори най-големите мачовци не обичат да ги режат. Няма да е зле, ако във флирта жената направи намек, че всичко върви наред и мъжът просто трябва да продължи да се опитва. Едно докосване по рамото или слънчева усмивка вършат работа, просто за да се знае, че има смисъл.
 

Може да си шефката в леглото

Традицията повелява мъжете да водят парада в леглото, но не е зле и жените да го правят отвреме-навреме. Не става въпрос за порно изпълнения, а за малко насоки какво може да я направи щастлива. Ако сме нервни, това вероятно е защото не може да й се угоди.

Красива си, стига си се оплаквала

Един мъж няма да е с жена, която счита за грозна. Мъжете са визуални същества с много предпочитания за женското тяло - някои предпочитат атлетични, други ниски, трети с по-голямо дупе и пр. Така че, щом една жена е с един мъж, значи тя е красива за него. Точка. Ако иска да промени нещо в себе си, да направи го заради себе си, а не заради него.

Няма нищо лошо в комплиментите

Счита се, че мъжете нямат нужда от това, но никога не е излишно малко повишаване на самочувствието. Не е необходимо дори да е вербално, въпросът е да е искрено.
 

Не прави флирта невъзможен

Много жени се възприемат като героини от любимите си сериали. Само че свалките в сериалите стават в продължение на епизод след епизод. Тоест, дълго. В реалния живот толкова дълго може да означава, че накрая мъжът се уморява и нищо не става.

Ако си уверена, си красива

Мъжете харесват самоуверени жени колкото и жените харесват самоуверени мъже. Тук красотата не играе, защото тя не значи увереност. Личността е важна и наистина краси човека. Възприемаме жените, както те възприемат себе си. Увереността е секси, оплакването и самосъжалението - не.

Естествеността предполага доверие

Жените без грим често са възприемани за много по-секси. Ако гримът носи увереност на една жена, малко от него пак става. Естествеността обаче е ужасно важна.
 

Няма нужда да влизаш в роли

Особено в ранните етапи на една връзка това е нормално, хората искат да се покажат в най-добрата си светлина. Но наистина няма нужда тя да се прави на таква, каквато не е. Няма по-красива от жена, която има свой собствен стил.