Получавате ли достатъчно секс? Защото 60% от жените твърдят, че не се наслаждават на достатъчно сексуални упражнения под завивките. Надяваме се последното изречение да бъде прочетено от повече мъже, защото явно дамите знаят кога, как и най-важното – колко!

Статистиката е предоставена от апликацията за срещи HUD, която е запитала 1000 жени на случаен принцип дали получават това, от което имат нужда в леглото. От крайните цифри излиза, че 6 от 10 жени, които ще срещнем днес, не са доволни от честотата, с която практикуват креватни занимания с партньора си.

Снимка: istockphoto.com

Разбира се, при всяка жена желанието за секс и неговата честота са коренно различни, но резултатите от проучването все пак са обезпокоителни – повече от половината дами се чувстват неудовлетворени от сексуалния си живот. Това означава само едно – тези 60% от жените, които не получават нужната доза секс, със сигурност не могат да се насладят на всичките му ползи, които започват с по-добър и дълбок сън, по-малко стрес и стигат до по-дълбока връзка с партньора?

А вие към коя от групите спадате – към тази с 60-те % или към тази удовлетворената от половинката си?

Снимка: istockphoto.com