Медицинска сестра. Няма мъж, които да не е фантазирал за секси медицинската сестра в бялото екипче, която му разтуптява сърцето. Тази фантазия е лесна за сбъдване, просто си купи секси костюм на мед сестра и му покажи колко си добра.

Ти, той и тя. Няма мъж, който да не харесва женските милувки. Всички мъже искат да пробват или вече са пробвали тройка с две жени.

Секс на публично място. Няма нищо по-възбуждащо от секс на публично място, където може да ви хванат. На плажа, на покрива, в асансьора. Всички тези ''опасни'' места възбуждат мъжете.

Учителка/ученичка. Невинната ученичка с плитчици и секси карирана поличка или горещата госпожата с тясната пола и черната показалка. Което и да избереш-той ще си падне. 

С по-възрастна жена. Така наречените МИЛФ майки. Във фаназиите на мъжете присъсъва по-голямата и опитна жена, която е все така секси и гореща и е много опитна в леглото.

Секс с непозната. Екзотична почивка, ново място, нов клуб, нова непозната секси мацка за една вечер. Мъжете обичат новото и непознатото. Затова и често си хващат любовници.

Секс с мулатка. Мъжете си падат много по секси екзотични мацки като мулатките, например. Секси тен, тъмна дълга коса. Дори азиятките са честа фантазия при мъжете.

Hard секс- белезници, камшици. Жена, облечена в латексов костюм (като жената котка) с белезници и камшик в ръка. Е, ако се появиш така пред него- си негова завинаги.

Секс със секретарката. Секретарката с очила, късата пола и разкопчаното копче на деколтето- няма мъж, който не иска да си има такава секси помощничка.

Секс с гимнастичка. Гимнастичките са гъвкави и мъжете биха искали да пробват с тях всяка една поза.

Секс робиня. Мъжете винаги са обичали да са господарите в спалнята. Секс робиня в леглото, която да изпълнява всичките му секс фантазии и никога да не казва не. "Да, господарю'' е единствената й реплика. Ако има такава жена, то фразата жената трябва да може да прави 69 и мусака, тук не важи, защото е достатъчно само първото.