През февруари месец ви предизвикваме да се включите в едно горещо приключение - новата игра с награди на LadyZone. Споделете най-голямата изненада, която са ви поднесли, най-щастливото събитие, което ви се е случило, или най-емоционалното обяснение в любов, което сте чули на 14 февруари. А ние ви обещаваме страхотни награди.

Най-смелите вече изпратиха своите истории. Ето как е получила своето романтично предложение за брак нашата читателка Минка Цонева. 

"Тази историйка, която ще ви разкажа, се случи преди десетина години. Беше 14-ти февруари. Аз се бях уговорила с приятеля ми да се чакаме пред Царевец в старопрестолния град. Снегът се сипеше бавно, снежинките танцуваха в небосвода, беше вълшебен, идиличен момент. Приятелят ми ме чакаше пред Царевец сред тази приказна гледка. Влязохме в това прекрасно, историческо място. Разхождахме се и когато стигнахме църквата, той ме помоли да затворя очите си с ръце и след това ми каза да броя до десет. Когато отворих очите си, пред мен имаше една малка червена кутийка под формата на сърце. Аз я отворих и в нея имаше сребърен пръстен с диамант.

Приятелят ми коленичи и поиска ръката ми. Беше невероятен, вълнуващ момент на това сакрално място. Аз останах бездиханна, изпълнена с вълнение. Провикнах се и казах да.

Този миг никога няма да го забравя. Беше невероятно. Това е най-прекрасното предложение за брак, което някога съм получавала. Бях на любимото си място, с любимия човек, в любимата страна в едно вълшебно време. Беше приказка сред реалността. Не знаех дали не сънувам. Питах се това истина ли е? Дали пък не съм героиня в някой филм или това се случва наистина.

Погледнах любимия си с усмивка на лице, очите ми пламтяха от любовна тръпка. Любимият човек ме прегърна страстно и тази топла прегръдка и неговото топло дихание никога няма да ги забравя.

Благодарна съм на Бог, че ме срещна с най-романтичния и чувствителен човек на света. Пожелавам на всички да им предложат брак в Деня на влюбените и на място, което е изпълнено с история, с вълнение, с такава невероятна енергия като Царевец.

За мен любовта е чудо. Тя ни прави по-добри. Дава ни смисъл в сивото ежедневие. Любовта има различни измерения. Важното е никога да не спираме да обичаме."

Снимка: iStock