Силата на цветовете. Те излъчват енергия, предразполагаща ни за различни интимни преживявания. 

Ако искате сексуалният ви живот да бъде по-вълнуващ, по-истински и по-регулярен... не си купувайте нови чаршафи и/или играчки - преобразете спалнята, боядисвайки я в:

#Карамелен цвят 

Този нюанс се приближава най-много до блестящото излъчване на слънцето - универсален и вселенски източник на енергия и светлина. Топлина, изпълваща душата със сила и удоволствие. Двойките, чиято спалня е в тези нюанси правят секс минимум три пъти седмично. Рекордна статистика за съвременните семейства, предвид активното им ежедневие.

#Небесни нюанси 

Те са пълната противоположност на сияйните жълти цветове, които оглавяват класацията. Синият цвят ни предразполага към релакс и сън. Тези от нас, чиято спалня е в небесни цветове си лягат рано, спят по осем часа на нощ и... нямат никаква сексуална мотивация. Дзен атмосферата в помещението оказва, безспорно, своето влияние върху либидото.  

#Оранжева палитра 

Независимо дали нюансите са светли и/или по-тъмни, оранжевото стимулира всичките ни сетива. То ни изпълва с енергия, подтикваща ни да пърхаме от любов и желание за секс - игрив секс, онзи, който ни кара да се чувстваме живи. 

#Беж 

Колкото и да е модерен, на психическа основа, този цвят буди притеснения за личните финанси. Представяте ли си!? Да мислим за парични проблеми, вместо да се наслаждаваме на страстта секс игра? Не, това не бива да го позволяваме. 

#Червеното 

Страстен, еротичен, стимулиращ цвят... поне така казват. Да, така е, но то е и агресивно. То ни подтиква към екстремни изживявания в леглото. Игри, които от играчка могат да се превърнат в плачка. 

#Зелени вариации