Действието се развива сутринта преди годежното парти на канадската двойка Карли и Адам. Нека уточним, че Карли Бътлър е отсъствала от дома си в продължение на 6 месеца, работейки по проект чак в Англия, оставяйки достатъчно време на Адам да осъзнае колко много я обича и колко много иска да я изненада.

Както се досещате, изненадата е съвсем нестандартна, затова и съобщаването й е в същия дух. Карли чете на глас бележка, написана от Адам, която започва така:

„Добро утро, красавице, това писмо е различно от всички останали, които съм писал до теб. През последните месеци планирах нашето парти по случай годежа с няколко човека, основно с майка ти, за да могат всички твои приятели и семейството ти да ни видят сгодени. Това, което се опитвам да ти кажа е, че днес няма да се състои нашият годеж, а нашата сватба.”

Роклята, гримът, прическата, гостите, украсата и всички детайли по сватбата са планирани от бъдещия й съпруг. На Карли не й остава нищо друго освен да се впусне в изненадата със сълзи на очи... Както и ние чрез видеото, което отразява емоциите на една младоженка, която само преди минути не си е и помисляла, че ще облече бяла рокля точно днес: