Предлагаме няколко тактики, които всяка от вас може да приложи на мъжа до нея.

Покажи му, че си самостоятелна

Няма нищо по-хубаво от това да покажеш на мъжа до теб, че можеш и сама. Докажи му, че и без негова помощ можеш да се справиш с проблемите и задачите. Нека да види, че не си мързелива и че те ценят на работното място. Разбира се, той винаги ще е опора за теб и ще иска да ти помага. Друго си е обаче, да види че си отговорна и сериозна. Не се заблуждавай - той ще започне да те глези така още повече.

Изслушвай го

Мъжът трябва да види, че може да разчита на теб. Говорете повече и се изслушвайте. Когато види, че можеш да пазиш тайните му, със сигурност ще уважава и пази твоите.

Глези го с вкусотийки

Не, не казваме, че трябва да си типичната домакиня. Разгърни въображението си. Налей любимото ви вино и украси чинията с различни плодове. Може да прибавиш и малко сметана или шоколад към тях. Със сигурност ще го трогнеш и той ще ти върне жеста.

Дай му свободно време

Нека и той да се вижда с момчетата от време на време. Това е идеалното време да обърнеш внимание на себе си, като се поглезиш с нова прическа, маникюр, да се видиш с момичетата или просто да останеш насаме със себе си.

Показвай любовта си

Показвай любовта си като го подкрепяш и разбираш. Смейте се повече, правете си взаимно изненади, планирайте почивки, разчупете сивото ежедневие. Давай му кураж и вървете в една посока. Така ще бъдете вечно щастливи.