1. Вашата половинка е много по-отзивчива към вашите нужди, отколкото обикновено. Това е свързано с чувството на вина, което изпитва той. Вниманието към вас ще намалява с течение на времето, ако връзката с другата продължи.

2. Той започва да ви подарява подаръци – много повече от обикновено. Всъщност това са „подаръци на вината”, чрез които той се чувства малко по-добре заради изневярата си.

3. Ако той ви изневерява, със сигурност ще усетите чувства, които той проявява и те не са както обикновено. Доверете се на инстинктите си, защото вие най-добре познавате навиците и отношението на половинката към вас. Бъдете наблюдателни за такива промени.

4. Напоследък често се карате и той е подбудителят на всичките кавги. Правейки това, половинката ви си намира причини да се сърди и да отсъства от дома, за да се срещне с любовницата.

5. Половинката ви често говори за края на вашата връзка и задава въпроси от сорта на „Какво би направила ако връзката ни приключи?” или прави констатации „Ако някога се случи нещо с нас, аз винаги ще те обичам, като приятел”.

6. Той често се чувства потиснат. Когато излиза от вкъщи е весел и усмихнат, но когато се прибере отново настроението му се разваля. Ако половинката ви има друга от дълго време, той ще се опитва да поддържа и двете връзки бавно и мудно. Проблемите, който има в едната ще се пренесат и в другата връзка.

7. Любимият не ви говори. Живеете заедно, но почти не комуникирате. Той е станал студен и невъзприемчив към вашите чувства.

8. Следете за резки промени относно вкуса му към музиката. Промяната може да се дължи на факта, че любовницата му слуша такава музика, която той предпочита в момента.

9. Напоследък забелязвате, че започва да му липсва самочувствие. Това не е задължително да бъде тълкувано, като знак за изневяра, но ако той се чувства несигурен и с ниско самочувствие до вас, то много вероятно е да потърси подкрепа при някоя друга.

10. Без никаква видима причина той започва да критикува друга особа. Опитва се да ви убеди, че тя никога не би го заинтригувала, но всъщност в ума му съществува скрита симпатия към нея.

Очаквайте продължение…


Емоционалните знаци, които трябва да ви подскажат, че половинката ви изневерява са описани от Реймънд Грийн, частен детектив и Марсела Бакур, професор по психология в колежа Меримаунт, Манхатан за ivillige.com.