Привличането

Така седят нещата в живота - жените или ни привличат сексуално, или не. Разбира се, има и такива жени, към които всички са привлечени сексуално, защото в гардероба им няма дълги поли, нито сутиени. Но инстинктивното привличане, което идва като спиртен шот за мозъка, е една от причините мъжете да искат да правят секс. По възможност веднага. Така се създават легенди.

Готино е

Това сме го казвали вече. Ще продължим да го правим.

Физическата наслада

Човек най-обича да угажда на тялото си - затова му осигурява дрехи, храна и секс. Всеки път след добър секс човек се чувства пълен, задоволен и ирационално щастлив. Като на заплата, само дето заплатата обикновено свършва по-бързо и от секса.

Забавата

Пътят към секса, както и самият секс, много често са свръзани с много забавни, и весели моменти. Не-случайното натискане на ъгъла, всяка изръсена глупост в кревата, любовните закачки стават част от мозайката на половия акт. И по-важното - по пътя на неподредените спомени всичко това става част от история, която завършва със секс. По-добрe е да е забавно, затова го правим. Освен, заради горните три причини, разбира се.

Привързаността

Това е доста мъжко мислене: обичам да правя секс, обичам и нея, значи, ако правя секс с нея, ще й покажа колко я обичам. Мъжете по-трудно изразяват емоции и затова сексът е един от начините да го правят. Освен, ако не сте от тези, които не спират да изразяват емоциите чрез секс, защото така накрая емоции няма, само секс.

Освобождаването

Когато нощта дойде до връхната си точка, осъзнавате, че просто трябва да освободите напрежението, иначе ще гръмнете по-лошо и от ядрен реактор. В този момент Тя е твърде много от всичко и невидимото коляно опира в гърба ви, което значи, че или трябва да правите секс с нея и да изпуснете парата, или ще настъпи Третата световна война.

Оргазмът

Изтъркано е, но: ако Господ е измислил нещо по-добро от оргазма, значи го е запазил за себе си. Това е въпросът на въпросите, точката на точките и всичко останало е допълнение към св.Оргазъм. Момент на върховна наслада с прелитане около земята, преди да се върнете обратно и да си потърсите още. Оргазмът е перфектният наркотик.

Партньорът

Колкото и невероятно да звучи, част от причините мъжете да правят секс не са свързани само с тях. Понякога го правят, за да задоволят партньора си, което е идеална позиция. Хем изглежда мило и благородно към дамата, тоест сте секс-рицар, хем сте си същия секс-пират, който не пропуска възможност за абордаж.

Емоционална близост

Мъжете правят секс и поради една друга причина. Често моментът по време и след секс е особено емоционален, особено, ако сте го правили с жена, която обичате. В мъжкия свят подобна възможност за емоционалност е рядко срещано. Затова жените често остават удивени колко различен може да е един мъж преди секс, по време на секс и след секс. Просто тогава вече няма нужда от роли и маски, целта е постигната и на сцената остава Човекът -  гол, емоционален и уязвим, колкото не може да си позволи да бъде по принцип.

Вълнуващо е

Всеки път с различен човек е различно и много често може да стане неочакван обрат - от пълна нула до най-страшен секс накрая. Тихите води се разбушуват в кревата или изведнъж изскача спонтанен фетиш, всичко се случва и това е супер. Сексът е най-добрият филм за секса и е още по-як, ако участвате в главната роля.