Правило 1

Ако си пред нас и клаксонираш, се моли да си момчето с пицата, а не да си дошъл за дъщеря ми.

Правило 2

Няма да пипаш дъщеря ми пред мен. Може да я гледаш, но никъде под врата. Ако не можеш да си държиш ръцете далеч от тялото на дъщеря ми, аз ще ги отстраня.

Правило 3

Ясно ми е, че е модерно за хората на твоята възраст да носят смъкнати панталони. Не приемай това като обида, но ти и твоите приятели сте идиоти. Искам да съм модерен баща, така че ще предложа този компромис. може да се появяваш в размъкнатия си вид в нас. За да съм сигурен, че панталоните ти няма да паднат ненайдено пред дъщеря ми обаче, докато сте на среща с дъщеря ми, за всеки случай, ще закрепя панталона към задника ти с пистолета с пирони

Правило 4

Сигурен съм, че са ти казали, че сексът без предпазни средства може да те убие. Нека обобщя: когато стане въпрос за секс с дъщеря ми, аз съм предпазното средство и аз ще те убия.

Правило 5

Предполага се, че трябва да си говорим за неща като политика, спорт и др. Моля те, не го прави. Единствената информация, която искам от теб е да ми кажеш кога ще прибереш дъщеря ми вкъщи и единстевният отговор от теб искам да е”рано”.

Правило 6

Знам, че си готин пич и имаш възможност да се срещаш и с други момичета. Аз съм окей с това, доколкото и дъщеря ми е окей с това. Затова, ще излизаш само с дъщеря ми, докато тя не те скъса. Ако я накраш да плаче, за ще те направя да кървиш.

Правило 7

Ако си в нас и чакаш дъщеря ми да се приготви, недей да се оплакваш. Ако искаш да си навреме за филма, не трябваше да излизаш на среща. Ако ще висиш, без да вършиш нещо, защо не свършиш нещо полезно и не смениш маслото и гумите на колата ми?

Правило 8

Следните места не са подходящи за срещи с моята дъщеря. Места, където има дивани, кушетки и легла. Места, където няма родители, полицаи или доктори. Тъмни места. Места където има танци, държане за ръце и щастие. Места, където средната температура не позволява на дъщеря ми да се разхожда с малко дрехи по себе си. Както и кино с филми с много романтични или сексуални тематики.

Правило 9

Не ме лъжи. Може и да съм стар, но по отношение на моята дъщеря знам всичко, чувам всичко и виждам всичко. Когато питам къде отивате и с кого, ще ми кажеш единствено истината, истината и само истината. Имам всички възможни оръжия вкъщи, така че не си прави майтап с това.

Правило 10

Страхувай се. Даже много се страхувай. Моят посттравматичен синдром от Персийския залив се задейства, гласовете в главата ми казват да почистя оръжията си, докато чакам да докараш дъщеря ми вкъщи и по-рано. След това можеш направо да си тръгнеш.