За да си полицай, е нужно да си смел, атлетичен и да си на страната на справедливостта. Да си красив и секси не е изискване. Но има някои полицаи, които са толкова привлекателни, че на много жени би им се приискало да им кажат "Арестувайте ме!". 

За да не сме голословни, ще ви покажем и снимки. Ето кои, щом става дума за най-красивите полицаи в Русия. 

Алексей Моркляник

Алексей е един от руските правоохранители, които освен сериозната си работа, имат и добре развит профил в Инстаграм. Там той често публикува свои снимки в униформа. Макар постовете му да са едва 36, Алексей вече има над 23 000 последователи. Май има защо!

Роман Карплюк

Роман е бивш лейтенант от полицията. Става доста известен заради снимките си в Инстаграм, на които прилича повече на модел. Завършил е Московския университет на Министерство на вътрешните работи. В някои от последните постове в профила си изразява възмущението си, че като полицай се подчинява на прекалено много забрани, включително да плува в реки и други открити водни басейни. През декември 2018 г. се уволнява от службата си и започва да се развива в сферата на бизнеса. 

Александър Клевакин

Той е полицай от град Курган. В Инстаграма си споделя, че обича спортните коли и пътешествията. Кадрите с автомобили с интересни марки и цветове често присъстват във фийда му. Интересното е, че другото му увлечение е рисуването. За целта Александър използва най-вече моливи. В профила си е споделил портрет на жена, както и графики на автомобили. И определено се справя добре. 

Александър Лилик

Александър е пожарникар към Министерство на извънредните ситуации в Санкт Петербург. Част от работата му е да гаси пожари. И не, не говорим за страсти, а за истински пламъци. В свободното си време пък обича да играе ръгби. Лилик има и други хобита - да пътува и да готви. Кой е гладен? 

Николай Николски

Николай е бивш полицай от Краснодар, град в Южна Русия, административен център на Краснодарски край. След като сваля униформата, започва да се занимава с нещо коренно различно - става пиар. Инстаграм профилът му има повече от 20 000 последователи. 

Александър Скочин

Александър работи като пожарникар в Тюменска област. Тюмен е град в Западен Сибир, на 2144 километра от столицата Москва. Скочин работи в главното управление на пожарната. Почти всеки ден гаси пожари или помага на хората по друг начин. Често споделя трудностите от ежедневието си в Инстаграма си.

Саид Елмиров

Той е от Москва и е служител към Министерство на извънредните ситуации. В Инстаграма си споделя и снимки с униформа, но по-често е само по... мускули. Саид е бодибилдър и поддържа тялото си с усилени тренировки.

Кой полицай/пожарникар ви харесва най-много?