Знаете ли, че оралният секс освен да ви достави удоволствие, може да е и много полезен за вашето здраве?! Съмнявате се? Ето 7 причини да ни повярвате.


#1 Подхранва косата, зъбите и т.н.
Активността по време на орален секс произвежда в тялото ни нови кръвни клетки. Активният кръвопоток пък гарантира здрави зъби, венци, коса, лицевите мускули и сухожилия.

#2 Увеличава размера на гърдите
Оралният секс действа на хормонално ниво така, както и кърменето – гърдите увеличават размера си.

#3 Предпазва от рак на гърдите и преждевременна менопауза
Френската любов оказва благоприятен ефект върху работата и състоянието на щитовидната жлеза. Стимулирането на работата й е превенция срещу рак на гърдата.

#4 Намалява бръчките
При орален секс активно използваме всички лицеви мускули, дори и тези, които винаги са в покой. Мускулите, които използваме при смучене, действат особено благоприятно срещу поява на мимически бръчки в ъгълчетата на устата

#5 Прави устните да изглеждат по-пухкави и обемни
При орален секс кръвопотокът към устните се засилва. Това ги прави да изглеждат по-обемни и секси.

#6 заздравява венците
При смучене се увеличава количеството на отделяна слюнка. Това означава, че не само венците, но и зъбите имат повишена защита срещу плаката.

#7 Активира дълбокото дишане
Дишането през носа е по-активно по време на орален секс. Правим го по-дълбоко и насищаме организма с повече кислород. Силната струя през носа въвежда кислорода по естествен и благоприятен начин в организма. Този вид дишане е много по-полезен, отколкото дишането през устата, при което може да се получи изкривяване на зъбите и натоварване на белите дробове.