Много жени са загрижени за външния си вид

Особено за двойки, които са заедно от по-дълго време, е нормално жената да започне да се притеснява, че вече не изглежда толкова атрактивна за партньора си. Поради това, някои жени предпочитат да се събличат само на тъмно. Проницателният мъж трябва да долови тези знаци. Няма нужда да лъжете и да й казвате, че е превъзходна, ако не е, точно както и няма нужда да й казвате, че вече не е атрактивна. Но тя винаги ще оцени и ще се зарадва от това, което намирате за атрактивно в нея.

За жените сексът не е отделен от живота им

Докато мъжете могат да отделят стресовите моменти в живота си от сексуалния акт, жените имат нужда от положителни чувства и емоции през деня, за да имат задоволителен секс. Как мъжът до нея я третира извън леглото също оказва влияние върху поведението й в леглото. Невнимателността, грубият език и тон, и критиката може да попречат на ентусиазма на жената да се отдаде по време на секс.

Оргазмът не е задължителен

Много мъже вярват, че са успели да задоволят жената, само ако са я докарали до страхотен оргазъм. Всъщност е страхотон да има такива моменти, но не е задължително. Много жени се чувстват под напрежение от партньорите си и дори от самите себе си да получат оргазъм.

Сексът (не) е сериозен акт

Игривостта е страхотно качество. Много мъже са твърде сериозни в секса. Те забравят да се смеят, да се наслаждават на момента. Безгрижността може да направи интимните моменти по-релаксиращи и забавни. Освен това, отнема от напрежението върху двамата партньори.

Жените обичат много нежността и докосванията

Жените обичат романтичността, гушкането, целувките. Но много жени се оплакват, че партньорите им не правят такива неща, с изключение по време на любовната игра. Така че, ако проявите малко нежност, това ще ви даде страхотни резултати по-късно.

Вниманието след секс е важно

Жената има нужда от нежност, доста след края на акта. Някои жени се оплакват, че партньорите им заспиват веднага след края на секса. Когато мъжете правят секс, нивата на ендрофин при тях са особено високи. Почти веднага след еякулацията, мъжът минава през фаза, в която губи ерекцията и цялата система на тялото му намалява оборотите. Тази фаза при жените преминава постепенно, но те не го знаят. Така че, ако сме заспали, ще трябва да ни събудят за втория рунд.