“Искаш ли да почакаме малко”?

Повечето жени не могат да правят секс с мъж, с когото са от известно време. Те искат да го опознаят. Да си говорят. Той да е мил и да изслуша милионите им драми. Това е като цената, която трябва да платите, за да стигнете до голямата награда. При тях винаги е много сложна, объркано и с поне 65 житейски драми, които ви ангажират рано или късно. Сексът понякога не идва лесно. Затова хората са измислили алкохола.


По дяволите, менструацията!

По време на цикъла й тя определено е по-раздразнителна и уморена версия на себе си, така че шансовете за секс са сведени до минимум. При положение, че иска да си почива или да спи, всякакви опити да си поискаш своето по-скоро водят до остър вербален отпор, така че по-добре не се опитвайте. Бъдете с нея и това ще я направи щастлива. И не спирайте да се радвате, че вие не знаете какво е менструален цикъл.


Мисли с главата си

Има моменти, в които нещата се случват като на филм. Разгорещили сте се, захапали сте се, спъвате се, вкопчени един в друг на път към кревата. И тогава ви просветва, че се сетихте да си купите цигари, но не и презервативи. Това може да е най-тъпата спънка, преди да правите секс, защото е по-вероятно да няма секс в такъв случай. Сексът без кондоми може да доведе до нежелана бременност или пренасяне на болести, а жените са доста чувствителни на тази тема. Затова или трупайте запаси, или се надявайте най-близката аптека да е наистина близо.

Тя има проблеми с Нея

Мъжете харесват жени,които изглеждат сигурни в себе си, както и обратното. В повечето случаи обаче това не е така и параноята се засилва от образите на масовата култура. Много жени се притесняват от това, че са натрупали или свалили твърде много килограми или че изглеждат не-атрактивни по някаква друга причина. Това може да е причина да не искат да правят често секс. Това, което не разбират е, че който и да е мъж няма да се навърта около нея, камо ли да й влиза в леглото, ако положението е чак толкова зле. Обяснете й това внимателно.И знайте,че ще трябва да го обяснявате през ден.


Стресът и Градът

Жените винаги се занимават с повече неща, отколкото могат да свършат, дори да не им се налага да го правят. Все пак, всичко, което им се струпва на главата вкъщи или в офиса, се отразява зле на желанието им за секс. Въпросът е, че според нейните емоции сексът не е решението на проблемите й. То и за мъжките проблеми също не е, само дето със секс е по-добре, отколкото без секс..


Намали децибелите

Ако тя продължава да ви казва, че сте много шумен по време на секс, може би трябва да се вслушате в това. Може горилските звуци, които излизат от гърлото ви по време на секса, да я смущават и направо би било жалко да се дърпа заради това. Любовната ария също не е решение.


Обезлесяването

21 век е и понякога трябва да се съобразяваме с това. Не е зле да поддържаш прическата на приятелчето си възможно по-къса, за да не получи забрана за достъп. В крайна сметка, това е най-лесният проблем за решаване. Като за начало просто трябва да бъде обсъден.