Не съществува наръчник за поведението на мъжете, но животът ни учи. Наблюдавайки любимите ни господа (близки, приятели или любовници) можем да преценим и анализираме тяхното държание, така че да си направим изводи затова кога един мъж е готов да се ожени.

Стигнахме до 5 основни извода:

#1 – Когато той е финансово стабилен. Колкото и странно да звучи когато един мъж не е финансово стабилен, той не е сигурен в себе си. Следователно е предпазлив, защото вътрешното му Аз или нека бъдем честни – егото му не позволява да се отдаде на връзката ви, тъй като не се чувства на ниво. Да, и ние мислим, че това на моменти е прекалено, защото двамата партньори са заедно, за да си помагат и да вървят заедно напред, но какво да се прави?! Мъже – и за това ги обичаме. Един мъж започва да мисли за брак в момента, когато може да осигури сигурност на себе си и на тази, която обича.

#2 – Когато се е наживял и нощните изяви са повод да се вижда с приятели, а не да ходи на лов. Да, в момента когато един мъж спре да скита из нощните барове е знак, че той желае да се задоми и да има семейство. Следователно да сключи брак.

#3 – Говорейки за семейство, един мъж е готов за брак когато сам засегне темата за деца. Желанието му да стане баща е един от най-ясните знаци, че той е пораснал и е готов да се грижи за някой друг освен за себе си.

#4 – Когато превъзмогне миналото си, приеме настоящето и започне да гледа към бъдещето. Мъжете не са по-различни от жените. Те също имат чувства и свои собствен биологичен часовник, който не е задължително сверен с този на жената до него. За това дами, нека бъдем снизходителни – не прибързвайте и не припирайте своя партньор, защото вие се чувствате готова. Търпението е тайната на благополучното развитие на вашата връзка и личния ви HAPPY ENDING – Всяко нещо с времето си, казват хората. Той ще го усети. До тогава, обичайте се.

#5 – Когато осъзнае, че вие сте жената на живота му. Това е индивидуално правило, което означава, че един мъж пречупва през собствената си призма качествата и недостатъците на даматa, с която е. В момента когато той приеме и най-малкия ви недостатък и разбере, че това не би му попречило да прекара живота си с вас, е добър знак.