Една ябълка на ден и докторът бяга от мен. А когато имате поне по един оргазъм на ден, това ще доведе до много повече ползи. 

1. Това ви прави по-щастливи

Оргазмът е като експлозия в мозъка. Но вместо да разрушава, тази експлозия изгражда, в случая прави жените в пъти по-щастливи. В тялото се отделят допамин, серотонин и окситоцин. Именно те в особено голяма степен са отговорни за щастието, което изпитваме и начина, по който се чувстваме. Оргазъм на ден ще ви държи далеч от негативните емоции и депресията.

2. Подобрява жизнеността и здравето на тялото

Когато получавате оргазъм, сърцето ви бие по-бързо. Това редуцира стреса и регулира кръвното налягане. Тонусът на тялото помага по-лесно да се справите с излишните килограми. Приятната умора след секс с оргазъм пък ще ви помогне да спите по-добре и да заспивате по-лесно.

3. Всеки път, когато си доставяте оргазъм, правите болките по време на цикъл малко по-слаби.

Доказано е, че жените изпитват най-силни оргазми в дните, непосредствено преди и след цикъл. Това ще направи менструалните крампи по-леки, докато не затихнат съвсем.

4. Всеки следващ оргазъм ще ви кара да искате още и още.

Ако си доставяте оргазми чрез мастурбация, това е най-добрият начин да опознаете тялото си. Така бързо и лесно ще знаете какво ви харесва и ви кара да свършвате. И всеки следващ път, когато сте с мъж, нещата помежду ви ще се случват естествено и с хубав край.