Виктория Бекъм, която в момента очаква четвъртото си дете, е изоставила стриктната си диета. Сега обядва чипс и не само...

Любимата на Бекъм е известна с кльощавата си фигура, но поредната й бременност станала добро извинение за спайската да си похапва от всичко (според нас – за щастие). Виктория дори си позволява газирани напитки - нещо, което иначе е изцяло изключено от менюто й.

Според близките на Пош новите й хранителни навици не са се отразили пагубно на тялото й. Фигурата й е важна, защото Виктория често е обявявана за най-стилна жена в света. Певицата-модел-дизайнер-съпруга поясни, че макар кариерата да й е важна, семейството и децата й си остават на първо място. 

До момента семейство Бекъм може да се похвали с три момченца - Бруклин, Ромео и Круз. Бебчето, което се очаква да се роди сега обаче, ще бъде момиче, съобщава БГНЕС. В пресата постоянно излизат слухове какво ще бъде името на новороденото. Най-вероятно щастливите родите ще нарекат дъщеря си Атланта в чест на американския щат, твърдят неуверено запознати.