Скъпи приятели, продължаваме с изненадите по повод първия GoBio фестивал в София. Изтъкнати специалисти в областта на здравословното хранене, психологията, традиционната и алтернативна медицина ще проведат лекции и ще запознаят посетителите с най-новото и любопитно от света на пълноценния начин на живот.

След като вече дадохме шанс на един от вас да се сдобие с едногодишен абонамент за сп. "GoBio", днес ви предлагаме да опитате още веднъж късмета си.

Питаме ви:

Кой организира първия GoBio фестивал на 18 май в София?

Отговорите ви очакваме тук до 17 май включително >>

Победителят ще бъде обявен на 17 май вечерта във Фейсбук страницата на LadyZone.bg.

А това, за което играете, е:

Специална награда - Хранителен режим, изготвен от д-р Райна Стоянова

Правилното хранене до голяма степен допринася за нашето добро настроение и мечтаната фигура. Но в забързаното ни ежедневие все по-трудно можем да намерим и да си осигурим подходяща форма на храна, която да допълва индивидуалния ни начин на живот.

Пътят към здравето и щастието вече e възможен и лесен с програмата за здравословно хранене „ЯЖ. УСМИХВАЙ СЕ. ОТСЛАБВАЙ”, специално разработена от д-р Стоянова.

Д-р Райна Стоянова е специализант по гастроентерология към клиника по Вътрешни болести на УБ "Лознец", член на ISSN (International Society of Sports Nutrition) и експерт по хранене в Happy&Healthy в областта на метаболитните заболявания и храненето. Занимава се с хранене и диететика, стажувала е в клиники в Париж в отделения по диабетология, метаболитни и генетични заболявания. Работила е с д-р Пиер Дюкан, проф. Жан-Франсоа Готие и проф. Жан-Клод Карел.