Преди 6 месеца певицата Джесика Симпсън роди третото си дете – дъщеричка Бърди Мей. В една от последните публикации в Инстаграм звездата признава откровено, че тогава е тежала цели 110 килограма. Кажете ни колко жени (и то известни) признават истинското си тегло след раждането? Заедно с теглото от тогава Джесика има за съобщаване и добра новина – за 6 месеца е успяла да свали почти 50 килограма (малко над 45). Похвали се и със снимки.

А спомняте ли си как изглеждаше малко преди да роди, както и снимката, с която предупреждаваше бременните да не се облягат на тоалетната чиния, за да не я счупят, както се случило с нея?

Как обаче 39-годишната блондинка е успяла да постигне резултатите? Разказва нейната треньорка от 12 години насам Харли Пастернак, която й помага да си възвърне формата след всяка от бременностите. Този път Джесика й се обадила няколко дни след раждането, а свалянето на килограми било малко по-различно от преди, защото кантарът показал 110 кг. Затова и подходът бил различен – двете се фокусирали по-скоро върху холистичния начин на живот, а не толкова върху упражненията във фитнеса.

Джесика на събитие през октомври миналата година - 5 месеца преди да роди третото си дете.
Снимка: Getty/Instagram

„Разликата между този и предишните пъти беше, че тя се съсредоточи не толкова върху упражненията, а върху това, което прави през свободното си време. Беше много позитивно настроена и мотивирана. Казваше, че тялото й не й е принадлежало през последните 10 години. Но не в лошия смисъл, а в добрия – то се трансформирало, за да даде живот и сега отново е нейно и ще го направи да изглежда фантастично чрез позитивен подход“, разказва треньорката на Джесика пред People.

Всеки ден певицата трябвало да прави 5 неща – да ходи, да се откъсва от технологиите за 1 час, да спи, да се храни здравословно и да тренира.

Относно яденето – звездата се придържала към една от диетите на Пастернак, която вклюва 3 основни хранения и 2 закуски. Всяко от храненията включва протеин, фибри и мазнини. Най-важното от всико е, че то е здравословно и не се различава много от начина на живот и храната, която тя е приемала преди.