Едва преди месец Виктория Бекъм даде живот на четвъртото си и най-чакано отроче – дъщеричката Севън Харпър, и вече се готви за влизане във форма. Според Daily Mail Бекъмови са се отдали на почивка в луксозно имение в Малибу, където Виктория планира да отслабне.

Конкретният повод 38-годишната певица и дизайнер да бърза да си върне килограмите отпреди бременността е, че се готви усилено за звездната си поява на Седмицата на модата в Ню Йорк, която ще се проведе от 8 до 15 септември.

Съпругата на американския футболист Дейвид Бекъм се е решила да пробва новата диета Five Hands, при която се следва строг хранителен режим, който включва приемането на определено количество храна дневно – точно пет пълни шепи. Разрешените храни за Виктория са пушена сьомга, скариди с лют червен пипер, филе от риба тон, бъркани яйца и някои видове ядки.

Пош Спайс също трябва да намали приема на сол и захар и да увеличи количествата вода.

А що се отнася до спорта и физическите натоварвания, Виктория за съжаление е ограничена в избора си, тъй като раждането беше осъществено чрез цезарово сечение. При него лекарите препоръчват тялото да не бъде натоварвано поне 8 седмици след раждането.

Оставаме в позиция на изчакване, за да видим дали многодетната звездна майка ще успее да си върне килограмите от преди раждането. До началото на Седмицата на модата в Ню Йорк остават едва няколко седмици…