След лятната Смути еуфория, тази зима кулинарното изкушение на топ-моделите е...
...бульонът! Невероятно, но факт. В интерес на истина, от години, бульонът заема основна част в традиционната световна кухня. Азия, Европа, Индия са континентите където разнообразието от кулинарни идеи за получаването на вкусен и ароматен бульон се увеличава с всеки следващ сезон.
Сега, след като световноизвестните топ-модели в Ню-Йорк започнаха да наблягат на това блюдо, очакваме гастрономически бум в чуждестранните кухни.
Вкусен, ароматен и същевременно диетичен, бульонът е тайната рецепта на представителите на модния микрокосмос. Приготвен при варенето на хранителни продукти във вода, той съдържа всички вкусове и свойства на използваните за направата му продукти, с тази разлика, че след хранене се чувстваме леки.
Съществуват четири вида бульон: месен, пилешки, зеленчуков и рибен.
В София може да се насладите на домашно приготвен бульон в известната супатерия в центъра на столицата - Supa Star и/или Индийския ресторант Kohinoor.