Няма две мнения по въпроса, че най-трудно след раждането е жената да си върне предишната форма. А „Мис България“ 2002 година Теди Бургазлиева доказва, че невъзможни неща няма. Красавицата стана майка на близнаците Ема и Раян в края на септември миналата година, а днес споделя, че по време на бременността е качила цели 30 килограма. Последните снимки на миската показват страхотната форма, в която се намира 8 месеца след раждането.

Снимка: Instagram

По време на бременността докторите я съветвали да яде повече, защото близнаците обикновено се раждат преждевременно и тежат под 3 килограма. В пост в Инстаграм Теди споделя, че се хранела обилно по 6 пъти на ден, а менюто било съставено то специалист по хранене, който подбирал съставки, здравословни за нея и бебетата й. Въпреки това 33-годишната красавица от Поморие качва цели 30 килограма, интересувайки се изцяло от здравето на децата, като и двете се раждат над 3 килограма.


„Но тялото ми беше изцяло променено. Не бях сигурна дали изобщо ще успея да си върна формата отпреди.“


Тайната на Теди са упражнения в домашни условия, съчетани с режим на хранене с малко въглехидрати. Зад постижението да се побере отново в старите си дрехи Бургазлиева споделя, че стои фитнес моделът Биляна Йотовска, която съставила плана за хранене и упражненията.

„Днес дори се побирам в старите си дънки. Целта ми в момента не е да се върна във форма, а да постигна най-добрата възможна форма“, споделя с последователите си в Инстаграм Теди.

Снимка: Instagram



Пожелаваме й успех, а формата й в момента е наистина убийствена!