Мили дами, кой е казал, че за да запазим или върнем финия си силует, означава да се лишим от любимите си десерти?

Вярно е, че живеем в ерата на изобилието от всевъзможни умопомрачителни лакомства. Но е и вярно, че човешкият гений е толкова изобретателен, че винаги е намирал избавление и решение на най-сложните въпроси. А когато нещата опрат до вкусови възприятия и сладки изкушения, тогава въображението се развихря в пълна сила. Особено, когато стане дума за килограми. Деликатна тема за всяка жена. Така че, спокойно можем да подчертаем, че сладкиши, от които не се пълнее, с малко  фантазия и находчивост, лесно можем да си сътворим, като се доверим на щедрите дарове на природата. Прекрасна алтернатива за всички, които са решили да се отърват от някой и друг излишен килограм или да се предпазят от такъв.

Киселото мляко

Подсладено и обогатено с различни вкусове и аромати – пресни или сушени плодове, мед, кленов сироп, ядки, диетични бисквити или бишкоти, киселото мляко се превръща във великолепен, апетитен и здравословен десерт.

То е една от най-използваните и препоръчителни храни в диетичните менюта по цял свят. Прекрасен избор и допълнение към различни ястия и десерти. Киселото мляко, поради ниското си съдържание на мазнини, е вкусен заместител на сладоледа, както е и по-добрата алтернатива на сметаната в много гарнитури и рецепти за сладкиши. Да не говорим за високото съдържание на калций, витамин D и протеини в състава му. Това обаче, което прави българското кисело мляко несравнимо с никое друго са уникалните бактерии, така полезни за имунната и храносмилателната система.

Кое прави киселото мляко истинско >>